رتبه بندی سایت ها و وبلاگ ها توسط الکسا
همانطور که می دانید رتبه بندی صفحات وب قبلا توسط گوگل و ابزار page rank آغاز شد که برای رتبه بندی سایت ها و وبلاگ ها و حتی صفحات مختلف هر پایگاه اینترنتی ، امتیازی بین ۰ تا ۱۰ داده می شد و سایت های با رنک بالاتر از مزایایی در موتور جستجوی گوگل برخوردار هستند و به نوعی اعتبار یک سایت یا وبلاگ محسوب می شود.
چند سالی است که سایت alexa.com اقدام به انتشار آمار و ارقامی برای رتبه بندی سایت ها و اخیرا برای وبلاگ ها نموده که قابلیت نمایش رتبه سایت یا وبلاگ شما را در بین کل سایت های موجود در اینترنت و یا در بین سایت های یک کشور را دارا می باشد. این سایت طی فعالیت های خود توانسته جایگاه مناسبی برای رتبه بندی پایگاه های اینترنتی اخذ و آمار قابل اعتمادی را ارائه دهد که کاربران معمولا برای نشان دادن اعتبار سایت خود ، از آمار خود در الکسا استفاده می کنند.
آنچه مسلم است ، اطلاعات ارائه شده در الکسا برای رتبه بندی، ۱۰۰درصد دقیق نیست اما این آمار یکی از معتبرترین رتبه بندی ها را در دنیای مجازی به خود اختصاص داده است. روند رتبه بندی سایت ها در الکسا بیشتر بر اساس میزان بازدید هر سایت و میزان دسترسی کاربران اینترنت در بازه زمانی یک روزه به سایت شماست. بطور مثال سایت گوگل با توجه به آمار بازدید بسیار بالایی که دارد رتبه ۱ الکسا را به خود اختصاص داده است.
حال ببینیم الکسا چه اطلاعاتی از سایت ها به ما می دهد!
برای اینکه از اطلاعات و رتبه سایت خود در الکسا مطلع شوید کافیست به این آدرس مراجعه کنید :
http://www.alexa.com/siteinfo
و در محل مربوط به جستجو، نام سایت یا وبلاگ خود را درج کنید تا چنانچه الکسا رتبه ای به آن اختصاص داده ، نمایش داده شود.
همچنین می توانید از این آدرس هم برای انجام مراحل کمتر ، آمار مربوط به سایت خود را مشاهده کنید:
http://www.alexa.com/siteinfo/blogskin.ir
(کافی است بجای آدرس blogskin.ir ، آدرس سایت یا وبلاگ خود را درج کنید)
در صفحه مربوطه رتبه جهانی سایت شما و رتبه کشوری و نیز تعداد لینک های سایت شما در بین سایت های دیگر قابل مشاهده می باشد. در بخش دیگری نیز آمارها و نمودارهای خاصی هم از میزان بازدید در بازه های زمانی متفاوت و پارامترهای دیگری با قابلیت مقایسه این آمار با سایت های دیگر گنجانده شده است.
توضیح برخی موارد چون بحث تخصصی می شود را به آینده موکول می کنیم اما در اینجا ۳ پارامتر مهم قابل بررسی است :
رتبه جهانی سایت شما : بر اساس میزان دسترسی کاربران دنیای مجازی در بازه زمانی یک روزه ، به سایت یا وبلاگ شما ، رتبه جهانی به شما تعلق می گیرد.
رتبه کشوری سایت شما : بر اساس میزان دسترسی کاربران دنیای مجازی در بازه زمانی یک روزه ، از کشوری که بیشترین بازدید کننده را داشته اید (برای سایت های ایرانی ، مسلما کاربران ایرانی بیشترین ترافیک را روی سایت ها خواهند داشت) رتبه کشوری به شما تعلق می گیرد.
تعداد لینک ها : تعداد لینک های سایت شما در سایت ها و صفحات مختلف محاسبه می شود. (با تبادل لینک می توانید این عدد را بالا ببرید)
زمان به روز رسانی رتبه بندی الکسا معمولا روزانه است. همچنین آمار مربوط به تعداد لینک ها را معمولا هر ۱۵ روز یکبار ، به روز می کند.
شما می توانید با استفاده یک ابزار کاربردی فارسی که توسط سایت یک ابزار طراحی شده ، اطلاعات مربوط به رتبه سایت یا وبلاگ خود را مشاهده کنید. ابزار نمایش رتبه سایت و وبلاگ
امروزه آمار الکسا به نوعی اعتبار و نمایش دهنده آمار دسترسی کاربران به سایت ها تلقی شده و معمولا این رتبه بندی برای جذب تبلیغات هم کاربرد زیادی پیدا کرده است. پس کوشا باشید تا با افزایش بازدیدکنندگان سایت یا وبلاگ خود به بهبود رتبه الکسا نیز کمک کنید. قابل ذکر است که الکسا آماری مربوط به برترین سایت ها را برای هر کشور خاص نیز منتشر می کند. مثلا برترین سایت های کشور ایران بر اساس رتبه بندی الکسا در این آدرس قابل مشاهده است.
در پایان پاسخ چند پرسش رایج را خواهیم گفت.
– چرا برخی وبلاگ ها هنوز قابلیت رتبه بندی الکسا ندارند؟ قبلا امکان نمایش رتبه بندی فقط برای سایت ها در alexa بود که اکنون وبلاگ سیستم های بلاگفا – میهن بلاگ – رز بلاگ – وی سی پی و بلاگ وب می توانند رتبه وبلاگ خود را نیز مشاهده کنند . بقیه وبلاگ های سایر سرویس دهندگان هنوز امکان رتبه بندی ندارند که بزودی الکسا این امکان را میسر خواهد کرد.
– چرا برخی سایت ها هنوز رتبه جهانی یا کشوری ندارند؟ ابتدا حتما از ثبت بودن دامنه سایت یا وبلاگ خود در موتورهای جستجو مطمئن شوید. الکسا پس از ثبت شدن سایت شما در موتورهای جستجو شما را شناسایی و در لیست رتبه بندی قرار می دهد.
– چرا برخی سایت ها با داشتن رتبه جهانی ، اما رتبه کشوری ندارند؟ برخی سایت ها آمار بازدید بسیار پایینی دارند امکان رتبه بندی کشوری برای آنها نیست. همچنین گاهی اختلالات الکسا برای سایت های با آمار بازدید کم ، باعث این موضوع شده که پس از مدتی رتبه کشوری هم فعال می شود.
این رتبه ها اگه مقدارشون بیشتر باشه ، خوبه یا کمتر باشه خوبه؟؟؟
یه نوع رتبس دیگه
هر چی کم تر باشه بهتره
واقعا خوب و کامل بود
اطلاعات جالب بود
سلام
با تشکر از مطالب خوبتون
شما راز موفقیت خودتونو در بدست آوردن رنک ۴ به ما بگی بقیش حله
آیا برای دریافت بک لینک هزینه کردید ؟
ایشالله همیشه موفق و منصور باشید.
مفید و جالب بود
واقعا مفیده راست می گی
ممنون
سلام
سوال …
*بغیر از الکسا چه سایت معتبری هست که بشه اطلاعات دقیقی در رابطه با سایتمون ببینیم که بهتر بتونیم روی سایت مدیریت کنیم.
*خود سایت گوگل قسمتی نداره که بشه از طریق اون رنکینگ سایت رو دید. آخه تو چند تا سایت که رفتم هر کدوم یه چیزی می گفتند.
*لطفا اگر مطلب یا سایتی رو سراغ دارید که درباره کار با google webmaster tools آموزش یا توضیحاتی رو داره لطفا معرفی کنید.
******باتشکر فراوان از شما بخاطر مطالب مفیدتون******
jaleb bod
ممنون
سلام ممنون از توضیحات کامل و کمکتون
ممنون
سلام
ممنونم مفید واقع شد
سلام خیلی خوب بود
آیا بلاگفا رایگان است؟در مطالب بگذارید.
ممنون
خیلی عالی بود
سپااااااس
سلام
ممنون از شما سایت بسیار جالب وزیبایی دارید،استفاده کردم.
ممنون اطلاعات خیلی خوبی بود
خیلی اطلاعات کاملی ارایه کردید ازتون ممنونم
سلام.
خیلی مفید بود. همیشه پاینده باشید…
سلام.
خوب بود.
سلام . جالب و مفید بود . ممنون
سلام یه سوال دارم لطفا جواب بدین
میخواستم بدونم با ۱۶۰۰۰بازدید روزانه که ۸۵% از ایران وبقیه خارج از ایران هست چه رتبه ای در ایران و جهانی احتمال داره بگیره؟؟؟
لطفا جواب بدین ممنون میشم
سلام لطفا به من بگین آیا تحریم های ایران تاثیری در رتبه بندی گوگل داره؟؟
سلام ممنون از مطلب مفیدتون فقط اینکه رتبه الکسا مربوط به سه ماه اخیر میزان بازدید سایت هاست
بسیار عالی و مفید. ممنون از شما
این پست خیلی مفید و آموزنده بود
تشکر فراوان
ممنون خیلی خوب بود
ممنون
خوب بود.
لطفا من رو برای رسیدن به پیج رنک های بالاتر راهنمایی کنید.
لازمه که بک لینک بخرم؟
خیلی مطلب خوب و آموزنده ای . دستتون درد نکنه .
میشه یه مقدار هم راجع به preview.alexa.com توضیح بدین . و بگید که آینده این سرویس از الکسا را چگونه پیش بینی می کنید ؟